Рейтинг екскурсовода: 5
Пані Олена
Вітаю.
Моє ім’я Олена Безрук. Мені дуже пощастило – те, що я люблю, стало моєю справою. А люблю я розповідати історії і люблю наше чудове, непередбачуване, вічне Місто.
Розповідати історії про Київ – це те, від чого співає моя душа.
Кажуть, якщо ти зробиш хобі своєю роботою, то не працюватимеш жодного дня в житті.
У мене виходить.
Проводить екскурсії на мовах:
Екскурсія Смачний Київ – це рецепт, як зігрітись тілом і душею навіть в похмурий листопадовий ранок. Здавалось би, яка ще екскурсія в такий час – сиди вдома. Але ніт, є люди, які мають суперсилу поза погодою та обставинами ділитись теплом, запалом, гарним настроєм, цікавими історіями і щирими емоціями. Почалося все з мого улюбленого Житнього ранку – круто модерністського і такого колоритного всередині, княжої і ремісничої кухні, безлічі варіацій борщів, дегустації. Продовжилось атмосферним Подолом, його секретними двориками, неочікуваним Музеєм-аптекою, і гостинами в найстарішому будинку Києва з зігріваючими посиденьками з його господарем біля справжнього каміну. Це було дуже неочікувано і затишно. Найкрутіше в цій екскурсії – історії людей, його жителів – українців, німців, євреїв, поляків, через них оповідається багата історія міста. А головне – це смак Києва: і у власноруч приготованих пригощаннях – наїдках і напитках, і і спеціях – які і як прянощі, і як життєва філософія. Дякую, і щиро всім рекомендую щоб полюбити Київ ще більше!
Відвідала екскурсію Смачний Київ з пані Оленою. Щиро дякую, пані Олена! Цікаві історії, факти нашої кухні, незвичні локації, таке приємне спілкування, смачні тематичні смаколики, і зайвий раз ти запевнюєшься, що життя, історія та їжа завжди поєднанні. Всім рекомендую відвідати і на дві години поринути інші світи, інші епохи Києва. Після екскурсії залишився приємний смак – який же смачний наш Київ.
Чудова екскурсія: легка та позитивна. Саме така, яку хотілось відвідати для покращення настрою. Дякую!
23.03.2025 Чудові гастро-пригоди головною вулицею улюбленого міста: бутерброд з салом – майдан; лікер на “даху”; чудова кав”ярня з портретом Т. Шевченка в обрамленні рушника, апельсино-обліпиховий чай; неймовірний національний ресторан “Галушка Полтавська”, галушки з чорнилом каракатиці ,лососем та сирним соусом, “цитрусівка”. Дякую, Олена Безрук за цікаву екскурсію, смачні емоції, увагу до кожного. Цікаве для мене було створення групи екскурсії з фото “на згадку” моментів екскурсії. До речі, мене спонукало на екскурсію нещодавна реклама Сергія Савченка.