Смачний Київ
На величезній кухні, що розташувалась на Дніпровських пагорбах, вариться смачний борщ. Київ постійно підкидає в нього то нову національність, то, як приправу, гостре слівце.
І, як на кожній великій кухні, на київській є неоголошене змагання. Адже на Подолі впевнені, що найсмачніша страва – це латкес з яблучним варенням А біля Лядських воріт стверджують, що пляцки терті головують над якимось там дерунами!
Насправді, в Києві смачно все!
І рецептурна книга Київської національної кухні заповнена різними мовами, різними почерками. І кожен рецепт закінчується різними побажаннями: “Будьмо!”, “На здрове!”, “Лехаім!”
Не чули про Київську національну кухню?
Тоді вам до мене!
Буде трохи театралізації, багато посмішок та, гарантовано, святковий настрій)